Search
gr en
News
The best and cheapest accommodation in Kangerlussuaq, Greenland, from only 200,- dk/kr a night.
More News
Vi accepterer fortsat ikke berusede eller fulde gæster, ligesom rygning er forbudt. Hvis man er fuld eller ryger indendørs kan man ikke bo hos os.
Admin Only

LEJ ET SOMMERHUS

Vores sommerhus ligger 5 km øst for Kangerlussuaq, og er på ca 100 M2. Der er 5 værelser, en stue og et køkken.  Bygningen opvarmes af en petroleumsovn i stuen, og der er et gaskomfur i køkkenet til madlavning.

Der er vandtank udenfor huset hvor der kan hentes vand til madlavning og opvask mm.

Der er afskærmet udendørs bruser. Dvs. man varmer selv vandet, og fylder i lejrbruseren som man hænger op og så er der til et kort bad.

Toilet er tørkloset i en lille bygning udenfor, hvor man selv skal tage pose ud og sætte i en kasse.

Bygning er i god stand med termovinduer og nyere køkken. Sommerhuset er på sin vis primitivt, da der ikke er indlagt EL, vand og centralvarme. Men der er mobilsignal.

Der er ”underjordisk” køleskab, der er konstant koldt hele sommeren pga. permafrosten.

I dagtimer fra 10-16 kan man benytte faciliteterne på Kangerlussuaq Vandrehjem til at tage bad og oplade mobiltelefoner mm.

Fra 2021 vil der være solcelleoplader til mobiltelefoner mm.

Der en trækvogn til når man skal til byen og handle mm.

Ved Kang Minimarked lige ved siden af vandrehjemmet kan man leje cykler.

Normalsæson for at leje sommerhuset er 1. maj til 30. september.

Udenfor sæsonen kan det også lejes, men petroleumsovnen vil ikke kunne opvarme hele bygningen når det er koldt udenfor, og der vil være begrænset vand tilgængeligt da det fryser til is udenfor i vandtanken. For leje af sommerhuset udenfor sæsonen skal petroleum til opvarmning af bygningen betales som ekstra ved siden af grundet det ekstra forbrug.

Vores standardudlejning er for max 6 personer, pris herfor er 3.000,- for første døgn, og 2000,- for efterfølgende døgn.

Pris er incl. alt forbrug og dyne/sengetøj til alle.

For hver person der ikke skal have dyne og sengetøj fratrækkes 50,-  Dvs. pris uden dyne og sengetøj er 2700,- og 1700,-.

Der kan dog være op til 20 personer, spørg efter tilbud hvis i er flere end 6 personer, eller hvis det er for et længere ophold.

Tjek-ind og betaling sker på Kangerlussuaq Vandrehjem. Her udleveres også kort og nøgler. Transport til sommerhuset er ikke inkluderet i prisen

Hvis bilen er i byen og vi har tid kan vi køre jer derud mod betaling, derudover er der en taxa i byen. Man kan også gå de 5 km hvis man har sine ting i en rygsæk. 

BEMÆRK. Dette er vores første sæson med sommerhuset, og vi åbner derfor først den 1. juni 2020, og bygning er derfor kun delvist møbleret, ligesom der kan være justering og mangler i køkkenudstyr etc. I løbet af sommeren kommer der flere møbler mm, og udstyr tilpasses, så i juni og juli 2020 er der 50% rabat på opholdet

DVS. i juni og juli er pris for første dag 1500,- og for de efterfølgende 1000,- pr dag.

Bygning er nu istandsat og klar.